tag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post5781105661268842642..comments2024-03-28T19:53:26.504+01:00Comments on Gotowanie...to proste!: Jogurtownik Z Borówkami Na Spodzie Z Preparowanego RyżuIwona T.http://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-71264080093277102722018-06-05T10:05:04.268+02:002018-06-05T10:05:04.268+02:00Czy w przepisie zgadza się ilość ryżu i czekolady ...Czy w przepisie zgadza się ilość ryżu i czekolady ? To strasznie mało Monikahttps://www.blogger.com/profile/17932398661938310877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-59582151885789747842018-05-06T19:15:30.051+02:002018-05-06T19:15:30.051+02:00Dziękuje :DDziękuje :DIwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-7198669500899913242018-05-06T07:53:02.990+02:002018-05-06T07:53:02.990+02:00fantastyczny przepis, szczególnie tym blatem mnie ...fantastyczny przepis, szczególnie tym blatem mnie zaskoczyłaś:)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-46920905237060428032018-05-01T19:51:09.225+02:002018-05-01T19:51:09.225+02:00Dziękuje ślicznie :*Dziękuje ślicznie :*Iwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-32917702668768497692018-05-01T19:42:03.598+02:002018-05-01T19:42:03.598+02:00Spód troszkę się kruszy, to znaczy ryż odpada, ale...Spód troszkę się kruszy, to znaczy ryż odpada, ale tak poza tym jest ok. Można zwiększyć jeszcze ilość czekolady aby ziarenka jeszcze mocniej się oblepiły :)Iwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-39438097184267053122018-05-01T19:32:52.599+02:002018-05-01T19:32:52.599+02:00Tak, nie tylko w gorące dni :DTak, nie tylko w gorące dni :DIwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-15675155857658006232018-05-01T19:32:06.522+02:002018-05-01T19:32:06.522+02:00Cieszę się, a spód powstał z nadmiaru ryżu którego...Cieszę się, a spód powstał z nadmiaru ryżu którego nikt nie chciał jeść :DIwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-28000337165110808392018-05-01T19:14:32.974+02:002018-05-01T19:14:32.974+02:00Dziękuje :-)Dziękuje :-)Iwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-48801889653106991702018-05-01T19:13:50.896+02:002018-05-01T19:13:50.896+02:00Dziękuje :*Dziękuje :*Iwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-89887059603641838962018-05-01T17:36:16.099+02:002018-05-01T17:36:16.099+02:00Jogurtownik prezentuje się wspaniale! Niebo dla ok...Jogurtownik prezentuje się wspaniale! Niebo dla oka i podniebienia! <3Kasia Futkahttps://www.blogger.com/profile/03303323843128139923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-72906684363485375982018-05-01T00:13:58.405+02:002018-05-01T00:13:58.405+02:00Pierwszy raz widzę przepis z ryżem preparowanym w ...Pierwszy raz widzę przepis z ryżem preparowanym w cieście :) Mam pytanie - czy spód nie załamuje się przy krojeniu? Bo sama raczej kuchnię polską niesłodką uprawiam (tylko torty robię z deserów) i nie wiem czy mi wyjdzie, jeśli spróbuję a wcześniej nie robiłam na takiej podstawie ciasta. Zajrzę jutro w oczekiwaniu na odpowiedź, a w międzyczasie zapraszam do mnie https://toruniankapl.wordpress.com/ toruniankapl.wordpress.comhttps://toruniankapl.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-30696365373368923052018-04-30T16:07:27.488+02:002018-04-30T16:07:27.488+02:00Wygląda bardzo smakowicie. Na gorące dni i nie tyl...Wygląda bardzo smakowicie. Na gorące dni i nie tylko 😀Kolorowa kuchniahttps://www.blogger.com/profile/13607322285559656599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-74651231818208529362018-04-30T15:34:36.397+02:002018-04-30T15:34:36.397+02:00Uwielbiamy takie niby serniki na zimno, niby galar...Uwielbiamy takie niby serniki na zimno, niby galaretki, niby ptasie mleczka :D I to z owocami i ciekawym spodem! :DCandy Pandashttps://www.blogger.com/profile/00212939215666294102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-47300856576877385932018-04-30T15:00:59.256+02:002018-04-30T15:00:59.256+02:00Pięknie wygląda, lubię takie ciasta niezależnie od...Pięknie wygląda, lubię takie ciasta niezależnie od pogody :)Magdahttp://apetycznie-klasycznie.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-82108238759905633442018-04-28T08:10:58.172+02:002018-04-28T08:10:58.172+02:00Fajny pomysł :) Mniam :) Fajny pomysł :) Mniam :) Izabela S.https://www.blogger.com/profile/10484258342845646660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-46744182142020928822018-04-27T19:44:27.924+02:002018-04-27T19:44:27.924+02:00Dziękuje :*Dziękuje :*Iwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-10857187545199708772018-04-27T19:41:54.852+02:002018-04-27T19:41:54.852+02:00Takie ciasta mają dużo zwolenników ;)Takie ciasta mają dużo zwolenników ;)Iwona T.https://www.blogger.com/profile/06461252846301111870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-16493902190546733372018-04-27T13:54:19.904+02:002018-04-27T13:54:19.904+02:00Wspaniały :-) ja bardzo lubię takie ciasta :-)Wspaniały :-) ja bardzo lubię takie ciasta :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8769502020279654523.post-22525409677811166572018-04-27T09:50:05.900+02:002018-04-27T09:50:05.900+02:00Uwielbiam takie ciasta kiedy robi się ciepło. Nie ...Uwielbiam takie ciasta kiedy robi się ciepło. Nie dość, że pyszne to jeszcze lekkie i orzeźwiające :)Smakołyki Asihttp://asiuuulek.blogspot.com/?m=0noreply@blogger.com